Strength and drying shrinkage characteristic of polymer latex modified concrete [electronic resource] - 487211 Mohd. Hamidi Hadi Mohd. Zabidin; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008