An optical wavelength multi/demultiplexing (DWDM/CWDM) based arry waveguide grating (AWG) technique [Electronic Resource] - 333366 Ismahayati Adam; Mohd. Hanif Ibrahim, supervisor; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan Elektrik (Elektrik - Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 200