Kesedaran terhadap bahaya kebisingan di kalangan kontraktor dan pekerja binaan di tapak bina [electronic resource] - 381343 Hasrul Ashraf Mohd. Nasir; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008