Kajian ke atas kualiti air dan habitat ikan di sungai-sungai Johor (Sg. Tui, Madek & Mengkibol) [electronic resource] - 381578 Ernie Haryana Hamzah; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008