Pengiraan kertas menggunakan ultrasonik - 230012 Mohd. Helmi Abdul Hamid; Abd. Hamid Ahmad; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006