Kepuasan pembeli rumah terhadap penggunaan komponen IBS dalam pembinaan rumah kediaman [electronic resource] - 383925 Halmeyah Muhamad Taib; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008