Application of Fenton's chemistry for industrial wastewater [electronic resource] = Penggunaan tindakbalas Fenton untuk air sisa industri - Nor Aishah Saidina Amin; Ng, Han Teck (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
10