Penghayatan penerapan nilai-nilai murni di kalangan guru-guru teknikal di sekolah teknik dalam Negeri Perlis : satu tinjauan - 330235 Rosli Omar (Skudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Jentera)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999