Biopolimer yang dihasilkan oleh mikroorganisma prokayotes [electronic resource] = Biopolymers from prokayotes microorganisms - Wan Aizan Wan Abdul Rahman; Rosli Illias; Anida Mat Isa; Nor Khairazana Abdul Mubin; Maizulana Mohammed; Pang, Hooi San (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
42