Development of hydrographic database and preliminary hydrodynamics modelling for Sungai Pulai estuary = [electronic resource] Pembentukan pengkalan data hidrografi dan permodelan awalan hidrodinamik bagi estuari Sungai Pulai - Zulkiflee Ibrahim; Noor Baharim Hashim; Mohd. Noor Naina Mohamed; Eddi Zaimee Romli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
07