Sistem pengurusan penempatan pelajar latihan industri (praktikum) yang berkesan, cekap dan relevan [electronic resource] : Konvensyen Kumpulan Inovatif & Kreatif Peringkat IPTA kali ke-14, 24hb. Oktober 2007, Dewan Senat dan Dewan Jamuan Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor - Konvensyen Kumpulan Inovatif & Kreatif Peringkat IPTA (14th : 2007 : Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor); Universiti Utara Malaysia. Kumpulan ReMIT (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
36