Design of an amphibious motorcycle [electronic resource] - 412510 Nor Tajul Sudarman (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007