Rekabentuk dan penghasilan alat bantuan melihat tajuk buku [electronic resource] - 418927 Ahmad Firdaus Zainal Abidin; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007