Design and development of chassis for agricultural tractor [electronic resource] - 422634 Mohd. Azrul Hisyam Mat Zin; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Tulen)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007