Formability study and product design optmization on sheet metal component [electronic resource] - 430533 Khatig Ibrahim; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007