Modelling of mitigation simulation to assess and prevent fluid crytals formation and it's deposit in the flow system [electronic resource] = Permodelan sebuah penyelakuan untuk menilai dan meramal pembentukan hablur bendalir dan pemendapannya di dalam sistem aliran - 440167 Abdul Aziz Abdul Kadir; Ariff Othman, 1969-; Saiful Azuan Mohamad Ramli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
50