Neuro modelling and vibration control of flexible rectangular plate structure [electronic resource] - 186540 Rainah Ismail; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2006)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006