Impact properties of circular beam under lateral loading [electronic resource] - Roslina Mohammad 315862; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 8081 (2006)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006