Analysis of product disassemblability using the disassembly evaluation chart methodology [electronic resource] - 195047 Wiwiek Fatmawati; Ariffin Abdul Razak, supervisor, 1963-; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal (Teknologi Pembuatan Termaju)) - Universiti Teknologi Malaysia, 200