Kesan faktor makroekonomi terhadap prestasi syarikat harta tanah [electronic resource] - 198812 Leilawati Mokhtar; Hishamuddin Mohd. Ali, supervisor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2009)
Thesis (Sarjana Sains (Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009