Improved design of on - chip resistor for radio frequency application [electronic resource] - 228907 Goon, Weng Wong; Mazlina Esa; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik dan telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008