Penggunaan osmosis balikan di dalam proses penyahgaraman air laut (Abstract) [electronic resource] - 299609 Onn Hassan; Badhrulhisham Abdul Aziz; Mohamad Wijayanuddin Ali; Universiti Teknologi Malaysia. Unit Penyelidikan dan Pembangunan (Sekudai : UTM)
10