Verilog design of bist on AE256 processor core with FPGA implementation [electronic resources] - Hew, Kean Yung, 1981-; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Thesis ( Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Komputer dan Mikroelektronik) ) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008