LibQUAL 2004 [electronic resource] : instrumen pengukuran jurang kualiti perkhidmatan Perpustakaan Sultanah Zanariah, Universiti Teknologi Malaysia - Siti Fatimah Muhamad Akhir, 1983-; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2008)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Fasiliti)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008