Development of RFID robot tagging system for sirim berhad [electronic resource] - 316850 Nafizah Mohamad; Suhaimi Ibrahim, supervisor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian Masa Nayata)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008