Warisan rekabentuk bandar-bandar di utara Malaysia [electronic resource] : (kajian kes : Kangar, Perlis Indera Kayangan) - 592234 Shuhana Shamsuddin; Ahmad Bashri Sulaiman; Hazian Saleh; Mardziah Mohd. Amin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
01