Rekabentuk kekuda (Keluli) dengan berbantuan komputer / [disket] - 414887 Zulkifli M. Top (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001