Pengurusan dan pentadbiran sekolah-sekolah agama yang terletak di bawah Majlis Agama Islam Kedah (MAIK) [electronic resource] : laporan hasil penyelidikan - 260886 Mahussain Mohd. Zain; Abdul Halim Zulkifli; Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Pengurusan Penyelidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
44