Lime modification and stabilisation of Malaysian cohesive soil with lime [electronic resource] = Penggunaan kapur dalam pengubahsuaian dan penstabilan tanah berjelekit di Malaysia - 562339 Khairul Anuar Kassim; Kok, Kai Chern (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
08