Kelewatan pelaksanaan projek pendidikan kerajaan di peringkat perancangan awal - 230880 Erawati Mahrilar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000