Optimization of processing parameters for curcuma xanthorriza oleorasin yield and its antioxidant activity [electronic resource] - 319149 Zarani Mat Taher; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009