Analisis blog sebagai media alternative penyebaran maklumat dalam industri pelancongan [electronic resource] - 225508 Kamal Ali; Fakulti Alam Bina (2008)
Thesis (Sarjana Sains (Perancangan Pelancongan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008