Static lateral bracing to tall building structures [electronic resource] - Chong, Tun Yen, 1976-; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009