Achieving sustainable construction in electrified double track project [electronic resource] - Abu Bakar Othman, 1967-; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009