Conceptual design of a mountain rescue helicopter [electronic resource] - 405311 Muhammad Akmal Samsudin (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007