Proses permohonan cadangan pemajuan melalui pusat setempat - one stop centre (osc) Kes kajian : OSC Majlis Perbandaran Port Dickson, Negeri Sembilan [electronic resource] - Amino Agos Suyub, 1972-; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2009)
Thesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009