Seismic vulnerability study of guillemard railway bridge [electronic resource] - Teow, Ching Ching, 1984-; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008