Lost foam casting of LM6 - A1 - Si cast alloy [electronic resource] - 445423 Mohammed Bsher A. Asmael (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Pembuatan Termaju)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009