Faktor-faktor ke arah peningkatan modal insan minda kelas pertama di kalangan guru-guru di sebuah sekolah kebangsaan di daerah Johor Bahru [electronic resource] - Harith Abd Hamid; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Pengurusan Pendidikan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008