Initial investigation of ship resistance at river mouth area [electronic resource] - Muhammad Nasuha Mansor, 1981-; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009