Faktor-faktor yang mempengaruhi pemilihan bidang keusahawan sebagai kerjaya dalam kalangan pelajar pendidikan teknikal dan vokasional [electronic resource] - 450357 Dzufi Iszura Ispawi; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008