Hubungan di antara program campuran promosi dengan kejatuhan peratus jualan produk : kajian kes di Mobikom, Johor Bahru - 235767 Masila Atan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999