Persepsi terhadap pendidikan seks di sekolah : satu tinjauan di kalangan pelajar tahun 4, Fakulti Pendidikan, UTM Skudai [electronic resource] - 453866 Cheong, Peck Chuan; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008