Satu kajian cabaran guru di Sekolah pedalaman Daerah Muar, Johor [electronic resource] - 493901 Maizura Mohd. Yunus; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008