Persepsi pelajar sekolah agama terhadap mata pelajaran Pendidikan Islam : kajian di Sekolah Menengah Al -Amin Gombak, Selangor [electronic resource] - 180184 Munada Mohamad Rodi; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008