Amalan penyeliaan pengajaran dan pembelajaran di Sekolah - Sekolah Kebangsaan di Daerah Melaka Tengah, Melaka [electronic resource] - 186558 Rahimah Abdul Rasid; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Pengurusan Pendidikan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008