Gaya pembelajaran pelajar tahun akhir Ijazah Sarjana Muda Pendidikan, Universiti Teknologi Malaysia berdasarkan model gaya pembelajaran Bernice McCarthy [electronic resource] - 189861 Nur Hifzan Husin; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008