Design and model testing of human powered hydrofoil [electronic resource] - 279660 Nor Isha Nordin (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008