Keselamatan sebagai asek kualiti hidup di Iskandar Malaysia [electronic resources] : kawasan kajian : Nusajaya - 352551 Normaizura Zakaria; Fakulti Kejuruteraan dan Sains Geoinformasi (2009)
Thesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009