An experimentalstudy of steering wheel vibration [electronic resource] - Mohd. Adrinata Shaharuzaman, 1984; Abd. Rahim Abu Bakar; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia,2009